Policia Local

639793035

 

Ofertes de Treball Ajuntament

Espai Jove

Bústia de suggeriments del futur projecte per als joves a les Escoles de Baix.

espaijove@alcarras.cat 

La multitudinària Festa del Porc donarà el tret de sortida a la Festa Major d'Hivern d'Alcarràs

Quatre dies de festa en els que es fusionaran esports, música, activitats infantils i els actes més tradicionals
L'Associació de les Mestresses de Casa elaborant el mondongo

La Festa Major d'Hivern d'Alcarràs ja escalfa motors. I la Festa del Porc serà l'acte que donarà el tret de sortida a quatre dies de celebració -19, 20, 21 i 22 de gener. Quatre jornades en les que es fusionaran les activitats familiars, els esports, els concerts populars i els actes més tradicionals.

 

La Festa del Porc arribarà dijous, dia 19 de gener, a partir de les 19.00 hores, a les Escoles de Baix. Com cada any, l'Associació de les Mestresses de Casa elaboraran entrepans que es vendran a un preu d'un euro en aquest mateix recinte.

 

Un altre dels plats forts de la celebració arribarà divendres, dia 20 de gener, a partir de mitjanit al Pavelló Polivalent, amb el concert d'Oques Grasses i Albercocks. Tot i que la nit no s'acabarà amb aquestes dos actuacions, sinó que continuarà amb DJ Bleizy fins a la matinada.

 

I això no és tot. Fins a una vintena d'actes d'allò més diversos s'han programat a la vila d'Alcarràs durant els propers dies. La Festa Major d'Hivern d'Alcarràs és una celebració adaptada a tots els públics i una de les festes més concorregudes del Baix Segrià.