Policia Local

639793035

 

Ofertes de Treball Ajuntament

Espai Jove

Bústia de suggeriments del futur projecte per als joves a les Escoles de Baix.

espaijove@alcarras.cat 

El Ple aprova en una moció el seu suport al referèndum, al procés constituent i als ens locals i electes investigats per defensar el dret a decidir

Presentada i aprovada pels grups d'ERC, PDeCat i SA
Ple del passat 16 de gener.

El Ple de l’Ajuntament d’Alcarràs va aprovar en la seva sessió del passat 16 de gener una moció presentada conjuntament per ERC, PDeCat i SA en què es mostra el suport d’aquesta administració al referèndum, al procés constituent i als ens locals i electes investigats per la justícia per haver promogut el dret a decidir o la independència de Catalunya i/o qualsevol altre posicionament. La moció també denuncia la judicialització que el Tribunal Constitucional està fent del procés i de les decisions majoritàries que s’han pres al Parlament de Catalunya.

Els portaveus dels tres grups municipals van voler deixar palès la seva defensa a la democràcia i al dret dels pobles i els seus ciutadans en escollir quin ha de ser el seu futur. També van explicar que en els darrers temps ja han estat molts els pobles a Europa que han optat, per via democràtica, per votar i decidir el seu futur.

L’alcalde d’Alcarràs, Miquel Serra, va recordar que l’Ajuntament d’Alcarràs ha sigut proactiu en donar suport, mitjançant mocions i d’altres tipus d’accions, al dret dels pobles per decidir el seu futur i al procés iniciat per una àmplia majoria.   

 

 VÍDEO DE L'APROVACIÓ DE LA MOCIÓ, A PARTIR DE 1:23:50