Policia Local

639793035

 

Ofertes de Treball Ajuntament

Espai Jove

Bústia de suggeriments del futur projecte per als joves a les Escoles de Baix.

espaijove@alcarras.cat 

Notícies

Alcarràs difon en un vídeo l'atractiu de la floració dels fruiters

L'Ajuntament endega una campanya a les xarxes socials per atraure visitants en aquesta època de l'any
Imatge de la visita dels fruiters en flor

'Alcarràs Florit: L'espectacle de la floració'. L'Ajuntament d'Alcarràs ha endegat una campanya a les xarxes socials a través d'un vídeo gravat amb tecnologia 'drone' que mostra la floració dels camps de fruiters, amb l'objectiu d'atreure visitants de cara als propers dies, quan ja els arbres mostrin amb tota la seva esplendor un paisatge multicolor.

 

El vídeo, enregistrat la campanya passada, ja ha estat compartit per nombrosos usuaris de les xarxes i en pocs dies ha rebut nombroses visualitzacions. Cal recordar que Alcarràs és un dels municipis del Baix...

Llegeix més...

L'Ajuntament d'Alcarràs millora la seguretat per a vianants, especialment escolars, ampliant voreres al nucli urbà

L'eix central de les obres és ampliar la vorera per als vianants i fer-la més segura
Una de les actuacions, al voltant de l'Escola Bressol, Biblioteca i Antigues Escoles

L'Ajuntament d'Alcarràs, a través de la Regidoria d'Urbanisme i Espais Públics, està portant a terme actuacions al nucli urbà amb l'objectiu de reforçar la seguretat viària dels vianants, a la vegada que s'aconsegueix un passeig més còmode i atractiu per les principals zones més cèntriques.

 

La Brigada Municipal porta a terme treballs en tres punts:
- Entre el Carrer Major i el Carrer Lleida
- Entre la Plaça del Quelet i el Carrer del Davant
- Entre la Plaça de l'Església i el Carrer Calvari

 

Aquestes tres actuacions tenen com a eix...

Llegeix més...

Alcarràs apropa la Policia local als joves de la vila

Durant aquest curs les xerrades s'han fet als alumnes de 3r d'ESO de l'IES Alcarràs
Una de les xerrades celebrades aquest curs 2016-2017

L'Ajuntament d'Alcarràs programa des de fa quatre anys diverses xerrades per part de la Policia local de la vila a l'Institut d'Alcarràs. L'objectiu final és transmetre valors de convivència i civisme entre l'alumnat del centre. En aquesta ocasió, durant el curs 2016-2017 les xerrades s'han fet als alumnes de 3r d'ESO.

 

A més, aquestes sessions també busquen apropar la tasca dels agents de la Policia local als més joves de la vila i trencar les possibles barreres que puguin existir entre els ciutadans i els agents de l'autoritat.

 

Des del cos policial consideren...

Llegeix més...

El Ple aprova en una moció el seu suport al referèndum, al procés constituent i als ens locals i electes investigats per defensar el dret a decidir

Presentada i aprovada pels grups d'ERC, PDeCat i SA
Ple del passat 16 de gener.

El Ple de l’Ajuntament d’Alcarràs va aprovar en la seva sessió del passat 16 de gener una moció presentada conjuntament per ERC, PDeCat i SA en què es mostra el suport d’aquesta administració al referèndum, al procés constituent i als ens locals i electes investigats per la justícia per haver promogut el dret a decidir o la independència de Catalunya i/o qualsevol altre posicionament. La moció també denuncia la judicialització que el Tribunal Constitucional està fent del procés i de les decisions majoritàries que s’han pres al Parlament de Catalunya.

Els portaveus dels tres grups municipals van voler deixar palès la seva...

Llegeix més...

Els delictes a Alcarràs baixen un 14% en el darrer any

Segons la Memòria de la Policia Local del 2016
Un agent local i una de les càmeres de seguretat de la vila

Els delictes registrats a Alcarràs durant el 2016 han registrat un descens del 14,3% en relació al 2015. La tendència des del 2011 també és d'una baixada continuada que acumula un 27%. Per una altra part, els delictes contra el patrimoni registrats durant l'any 2016 a Alcarràs han registrat un descens del 12,79%, segons les dades de la Policia Local i que recull la memòria anual d'aquest cos. Es tracta, a més, d'una tipologia de delictes que, des de l'any 2011, porten un descens acumulat del 33%. L'alcalde d'Alcarràs, Miquel Serra, atribueix aquesta tendència a la baixa a la tasca que durant els...

Llegeix més...