Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals

Alcarràs, novament epicentre del debat boví amb les XVII jornades tècniques

01/11/2015

Un certamen que es consolida i que aplega a professionals d'aquest sector

Alcarràs ha celebrat la XVII Jornada Tècnica de Boví de Carn de la localitat, un certamen que amb els anys "s'ha consolidat com una cita obligada a la vila", aconseguint que l'edició d'enguany s'hagi convertit en "un èxit total", segons ha explicat l'alcalde de localitat, Miquel Serra.

Entre les aproximadament 400 persones que han assistit a les xerrades i conferències, arribades de diversos punts de l'Estat, s'han pogut veure cares molt joves, un aspecte que Serra ha destacat com a "molt positiu per al sector boví, un dels motors econòmics més important de la vila d'Alcarràs".

 

La XVII Jornada Tècnica de Boví de Carn d'Alcarràs ha comptat amb la presència de ponents de referencia estatal, com Santiago Niño-Becerra, catedràtic d'Estructura Econòmica de l’IQS School of Management, Universitat Ramon Llull; Vicente Jimeno Vinatea, del departament de Producción Animal de la Universidad Politécnica de Madrid; Esther Peña de las Heras, directora general de Desenvolupament Rural del DARP; i Javier López López, gerent d'Asorpovac Nacional. La jornada també ha comptat amb iniciatives de cuina al llarg del dia, amb l'objectiu de fer de la vedella el producte estrella.

L'acte ha finalitzat amb un dinar-degustació de vedella al Restaurant Palermo amb tots els assistents.

L'alcalde va cloure l'acte.



Un dels actes.