Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals

Les Jornades de Salut d’Alcarràs inclouen un taller de cuina saludable per festes de Nadal

11/12/2015

Cuinant plats per equilibrar la dieta aquests dies de festes de Nadal 

La doctora i especialista en nutrició Antonieta Barahona va ser l’encarregada ahir de portar a terme un taller de Cuina Saludable, especial per aquestes dates nadalenques en les quals els àpats acostumen a ser abundants. 

La sessió d'ahir. 

La doctora va explicar diversos plats com, per exemple, una amanida d’embolcalls de paper d’arròs, una coca de verdures, o un salmó amb raïm i espinacs, entre d’altres, ideals per equilibrar, aquests dies, la dieta que, acostuma a ser molt abundant en calories.



 
La doctora Antonieta Barahona.

La jornada es va portar a terme a l’Espai Social ‘Les Roquetes’ d’Alcarràs, un lloc que compta amb una cuina inclosa i en què ja s’hi ha fet altres sessions gastronòmiques, amb l’objectiu de fer pedagogia dels aliments o cuinar amb finalitats solidàries.

Les assistentes, ahir a la jornada.

Un grup de persones va assistir a aquest taller, en el marc de les jornades de Salut, que finalitzaran la setmana vinent, després de les darreres sessions del dimarts i del dijous.